Alt om NetComs arbeid for raskere nett og bedre dekning

Vi gjennomfører nå en omfattende nettverksmodernisering, der vi bytter ut alt utstyret for å gi deg enda høyere surfehastigheter og bedre dekning. Møt NetComs dekningsspesialister Tommy S. Johansen og Roy Ove Nilssen, som forteller hva denne oppgraderingen vil si, hvorfor vi gjør det og hvilke fordeler det har for deg som kunde. Vi reiser også ut til en basestasjon for følge en oppgradering på nært hold.

Følg webinaret fra arbeidsplassen din - klikk på bildet

Klikk på bildet for å se webinaret.

 

Hold deg oppdatert fra arbeidsplassen din med NetCom Webinarer.

Vi holder deg oppdatert på aktuelle, spennende og nyttige temaer uten at du trenger å forlate arbeidsplassen din.

I februar hadde vi, sammen med Microsoft, stor suksess med webinaret om Windows Phone. I april følger vi opp med et webinar om Dekning og Mobilnettet. Du får da muligheten til å lære mer om mobilnettet,  møte vår dekningssjef og til å bli med ut på en basestasjon. I mai tar vi opp temaet Sikkerhet på mobile enheter. Da får du høre hva Norsk Senter for Informasjonssikring og TrigCom/BlackBerry har å si om temaet.

Følg med og bli oppdatert.

 

Interessert i våre bedriftsløsninger?

Vi kontakter deg gjerne for et uforpliktende tilbud.

Kontakt meg

 

Sikkerhet på mobile enheter

Mange av våre kunder ønsker at vi tar opp temaet Sikkerhet på mobile enheter. Vi har derfor fått med oss Christian Meyer fra Norsk Senter for Informasjonssikring og Hans Petter Brynildsen fra TrigCom/BlackBerry som er spesialister på mobil sikkerhet. De forteller oss om hvilke trusler som eksisterer og hvilke konsekvenser disse kan ha, de gir oss tips til hva hver enkelt kan gjøre, hva en bedrift minimum bør gjøre og hvilke sikkerhetsløsninger som eksisterer på markedet.

Har du spørsmål om sikkerhet på mobile enheter, kan du sende dem inn på webinar@netcom.no. Svarene vil bli lagt ut på denne siden.

Klikk på bildet for å se webinaret

Klikk på bildet for å se webinaret.

Dersom videoen ikke starter trykk F5 for å oppdatere siden.

 

Dekning og mobilnettet

Vår dekningssjef Tommy S. Johansen forklarer hvordan et mobilnett er bygd opp og hva som skjer når du ringer en annen person. I tillegg vil han gå gjennom 2G, 3G og 4G. Du vil også få høre hva vi har gjort på utbyggingsssiden i 2011 og hva som skal gjøres i 2012. Lurer du også på hvordan en basestasjon ser ut? Vi åpner dørene og viser deg en av våre mange basestasjoner.

Klikk på bildet for å se webinaret

Webinaret starter kl 14:00. Trykk F5 for å oppdatere siden.

Dersom videoen ikke starter trykk F5 for å oppdatere siden.

Windows Phone sett gjennom bedriftsøyne

Med Windows Phone tar Microsoft for fullt opp kampen med markedslederne iOS og Android. Microsoft forteller oss om fordeler Windows Phone byr på og tips til hvordan vi kan jobbe enda smartere med Windows Phone:

Organisering av arbeidet og arbeidshverdagen

Integrasjon av kontakter, kalender, mail

Samhandling

Integrasjon med Office

Sikkerhet

Hvilke telefoner leveres med Windows Phone

Klikk på bildet for å se webinaret